Vi är grundarna av Sveriges första och enda hantverkstillverkade drinkmixer. Vår ambition är skapa drinkmixar av absolut högsta kvalitet och vi arbetar nära producenter i både Sverige och utomlands för att säkerhetsställa tillgång till enbart de bästa råvarorna.  Vårt mål är att göra det möjligt för att alla ska kunna blanda och njuta av en perfekt cocktail eller alkoholfri drink!

Vår stora passion är mat, dryck och restaurang- och dryckeskultur och med Carlbaum’s Drinkmixer vill vi föra vidare vår kunskap och den klassiska cocktailkulturen från baren till hemmet.

Christian Carlbaum är grundaren och kreatören bakom Carlbaum’s Drinkmixer och den som tagit fram konceptet, recepten och produktionen av drinkmixarna. Han har över 14 års erfarenhet av restaurangbranschen som köksmästare, kock, bartender och servitör.

Mats Eskils  är medgrundare och han har bland annat suttit i Spendrups Bryggeri:s ledningsgrupp i åtta år och jobbar sedan 2016 deltid som Chef Legal Counsel & Trademark Manager på Spendrup Brands. 

Stäng meny